Menu Hledat Košík

Trendy v mozaice v roce 2022

Designy evokující přírodní vlákna, harmonické kombinace pastelových barev a mozaika s kovovým efektem

 

Udržitelnost, ohled na životní prostředí a využití recyklovaných materiálů i nadále předurčuje budoucí trendy. V roce 2022 nás čekají eco-friendly obkladové materiály, které pomohou vykouzlit přírodnější a tradičnější prostory. 

Co se týče mozaiky, Hisbalit se chopil příležitosti na 38. ročníku Cersaie odprezentovat přicházející trendy pro rok 2022 s novými designy, které se vyjímají především harmonickými kombinacemi pastelových barev. Evokují navíc přírodní vlákna a jejich inspirace pramení ze síly kovů. Všechny novinky jsou eco-friendly, vyrobené z recyklovaného skla.

1. Zvlněné mozaiky vzbuzující pocit i vzhled přírodních vláken

Hisbalit - Novinka mozaika-3D kolekce raw barva Yuta

Hisbalit obnovuje jeden z jejich nejsignifikantnějších formátů - 4×4 vlnitou mozaiku v jejich RAW kolekciKolekce, která vzdává hold udržitelnosti a tradici. Nejpřírodnější řada od Hisbalitu evokuje zemské živly a přírodní vlákna, jako například len, hedvábí, sádru, uhlí nebo hliník. 

2. Pastelové barvy s nádechem zpomalení

Hisbalit - mozaika nové mixy barva Menthe

Pastelové barvy na zdech i podlahách! Hisbalit představí v roce 2022 GLACÉE, svěží a veselou kolekci mozaiky, která evokuje dlouhá letní odpoledne, zmrzlinové pochoutky a změnu světla loudavých večerů, u kterých bychom si přáli, aby nikdy neskončily. Jemné barvy, obohacené osvěžujícími doteky světla a pohybu.  

6 atraktivních kombinací mozaiky v pastelových barvách: Fraise, Coco, Vainille, Menthe, Violette a Sesame.

3. Mozaiky inspirované silou kovů

Hisbalit - Novinka mozaika s kovovým efektem kolekce Elements barva Aurum

Další novinka od Hisbalit pro přicházející rok je kolekce ELEMENTS, která vás vítá k objevení síly kovů - zlata, platina, měď a rtuť. Šest návrhů pro eco-friendly mozaiku s charakterem a osobností, s neobvyklými odrazy, které se mění v závislosti na světle.

4. Geometrické designy v černobílé

Nová Black & White collectioninspirovaná hudbou značně zasáhla do důležitých eventů v daném sektoru, jako je například Casa Decor, a stala se milovanou součástí  restaurací, barů, obchodů, hotelů i bytů. Těchto 22 harmonických a vybalancovaných černobílých mozaikových dekorací, zpracovných do eco-friendly černé a bílé mozaiky, je čím dál tím víc populární a stává se tak klasickým designem mozaikových obkladů pro rok 2022, která dominuje především svou elegancí a nadčasovostí.

Newsletter

Nenechte si ujít každý měsíc náš newsletter a mějte přehled nejen o tom, co zde píšeme, ale i dalších zajímavých novinkách a akcích.



Hledáte podobný materiál?


Líbí se Vám článek?


Podívejte se na další články

Zobrazit produkty